• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Kijkt u ook nog even naar onze reserverings-en huisregels

 1. Binnen vijf (5) dagen na ontvangst van onze bevestiging op uw reserveringsaanvraag dient u een aanbetaling van 50% van de totale huursom te voldoen. Op dat moment is uw reservering definitief.
 2. Indien na vijf (5) dagen na ontvangst van onze bevestiging de eerste deelbetaling nog niet is ontvangen komt uw reserveringsaanvraag te vervallen.
 3. Uiterlijk vier (4) weken voor aankomst dient u het restant van de huursom te hebben voldaan. (Mocht uw aankomst dag binnen deze termijn van 4 weken liggen, bent u de gehele huursom ineens verschuldigd en dient u deze per ommegaande te voldoen).
 4. Bij annulering tot vier (4) weken voor aanvang van uw huurperiode is de helft van de totale huursom verschuldigd, tenzij het huis voor die periode alsnog wordt verhuurd. In dat geval ontvangt u 50% van de aanbetaling terug. Bij annulering binnen vier (4) weken voor aanvang van uw huurperiode bent u de totale huursom verschuldigd.
 5. Uw annulering dient schriftelijk of per e-mail te geschieden.
  We adviseren u een reis en annuleringsverzekering af te sluiten voordat u reserveert. U kunt dan mogelijk de aanbetaling of de totale huursom bij uw verzekeringsmaatschappij claimen.
 6. Het niet op tijd voldoen van de totale (rest-)huursom kan tot gevolg hebben dat de reservering onzerzijds geannuleerd wordt.
 7. Vakantiehuis IJsvogel is berekend op maximaal zes personen. Tijdens de gehele huurperiode is het niet toegestaan, dat er meer personen in vakantiehuis IJsvogel overnachten. Het is ook niet toegestaan om extra slaapplaats(en) te creëren door een tent(je) in de tuin te plaatsen.
 8. Uw huurperiode begint op de eerste dag vanaf 16.00 uur en eindigt op de vertrek dag om 10.00 uur. 
 9. Indien u bij aankomst gebreken in of aan de woning constateert, dan worden wij daar graag dezelfde dag van in kennis gesteld. Mocht u opmerkingen hebben over de schoonmaak, neem dan direct contact op met de schoonmakers (www.schierglas.nl). Neemt u bij ernstige schade en/of dringende reparaties direct contact met ons op? Wij nemen dan gelijk maatregelen om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen.
 10. U aanvaardt aansprakelijkheid voor het tijdens uw huurperiode ontstaan van schade aan inrichting, meubilair, aankleding, apparatuur, serviesgoed als gevolg van onzorgvuldig gebruik. Eventuele schade wordt in overleg met ons vastgesteld en door ons vervangen c.q. hersteld. De factuur van de herstelde schade wordt door u voldaan.
 11. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor verlies, diefstal, schade of letsel, berokkend aan of door personen die in de woning verblijven.
 12. U zorgt zelf voor het benodigde bed- en huishoudlinnen. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig.
 13. Lawaai, muziek en dergelijke moeten tot een acceptabel niveau worden gehouden, waarbij eventuele buren geen overlast mogen hebben.
 14. De huurprijs is inclusief elektriciteit, verwarming, water, en internet. Wel wordt aan u gevraagd de koelkast, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat leeg en schoon achter te laten. De afvalemmers dient u leeg te halen. Het afval dient u te deponeren in de daarvoor bestemde afvalcontainers nabij Vakantiehuis IJsvogel, middels tag in het huis aan de kapstok. Het gehuurde beddengoed moet worden afgehaald en in de hal worden achtergelaten. De verplichte eindschoonmaak bedraagt €75,00
 15. Het is niet toegestaan delen van het interieur (tafels, stoelen, dekens etc.) buiten de vakantiewoning te gebruiken.
 16. U bent verplicht om kleine reparaties aan het huis (zoals van televisie, gasfornuis etc.) tijdens de huurperiode toe te staan.
 17. Vakantiehuis IJsvogel is een rook- en huisdiervrij huis. Roken in vakantiehuis IJsvogel is dan ook niet toegestaan.